BGK Sport
Tumblr
Free Hit Counter
Web Site Hit Counters
Bethlen Gábor Alapítvány
Média partner
Támogatók
Nyugtalanok a BGK-ban

       Elso kezdeményezésünk egy kerek asztal megbeszélésünk volt, melyet egy körlevél követett, és a tornakert takarítását tuzte ki célul, ezt követte a lelátók javítása. A tornaterem melletti ugrógödör létrehozása volt egy újabb önkéntes tevékenység, mely több alkalommal zajlódott. Dvorácsek Ágoston fizikaszakos kollega kérdésére, hogy mi a szervezkedés neve, Kelemen Csaba, szülo és véndiák, mosolyogva válaszolt: Nevezhetsz Nyugtalanoknak!
       

       A 2012 -2013-as tanévben a tornaterem elotti teret sikerült rendezni, szépíteni, valamint az év végi tornavizsgára a tornakertben újból takarítani, segítséget nyújtva ezáltal a kollégium karbantartó személyzetének, akik a tornavizsga ünnepségekre minden évben elokészítik a nézoteret és a pályákat.
       A következo tanévre/tanévekben  szeretnénk egy iskolai sportudvart, zöld övezetek létrehozását vagy fejlesztését, valamint egy olyan 50-60 m-es futó pálya kialakítását, mely az ugrógödör mellett akár egy modern sportkomplexumot jelentene.
       A sportkomplexum létrehozása nemcsak a gyerekek mozgásigényét elégitené ki, egyben helyi, megyei, országos vagy akár nemzetközi versenyek és találkozók szintere lehet. Mindez részben megvalósítható sokszínu önkéntes akciók révén, vagy pályázati keretek között, lelkes támogatók közremuködésével.

Önkéntesség 2020 február
Önkéntesség 2019 ősz
Ugrógödör javítása 2018
Önkéntesség 2019
Biciklimegőrző készítése 2018
Önkéntesség 2021 augusztus
Önkéntesség 2020 március - október
Önkéntesség 2021 szeptember
Önkéntesség 2021 október - november
Önkéntesség 2021 október - november
Önkéntesség 2022
július-október